سالن‌ آمفی تئاتر آذین هتل بین المللی قصرطلایی به علت داشتن فضایی دلنشین و با کیفیت مطلوب، رعایت استاندارهای بین المللی و امکانات ایده‌آل به عنوان یکی از بهترین سالن‌های هتل‌ قصر طلایی در ایران انتخاب شده است.

فهرست مطالب

انواع سالن‌های هتل بین المللی قصر طلایی

انتخاب مناسب سالن همایش هم از نظر هزینه و هم از نظر پرستیژ کنفرانس بسیار حائز اهمیت می باشد، از این رو آمفی‌تاتر هتل بین المللی قصر طلایی با برخورداری از امکانات منحصر به فرد و منابع انسانی متخصص و مجرب آماده برگزاری رویدادهای فرهنگی،هنری و اجتماعی شامل، کنفرانس‌ها، سمینارها، همایش‌ها، جشنواره‌ها، کارگاه‌های آموزشی است. این مرکز مجهز به یک سالن  ۲۲۰ نفری می‌باشد.

سالن آمفی تئاتر آذین هتل قصر طلایی

امکانات سالن همایش:

۱- ویدیو پروژکشن و پرده نمایش (ثابت و متحرک)
۲- امکان پخش فیلم ، اسلاید ، برنامه‌های صوتی و تصویری
۳- سیستم نورپردازی
۴- سیستم صوتی با میکروفن‌های بی سیم، پرتابل و یقه‌ای
۵- اینترنت بی‌سیم در سالن
۶- دیوارهای عایق صوتی
۷- اتاق کنترل
۸- فضای مناسب برای نصب بنر و قرار دادن استند

امکانات سالن آمفی تئاتر هتل بین المللی قصر طلایی

  • پرده نمایش ثابت ویدئو پروژکتور
  • سالن غذاخوری مجزا
  • اینترنت وای فای
  • اتاق فرمان
  • دوربین فیلم‌برداری ثابت
  • نور پردازی ثابت

مراسم قابل برگزاری در سالن آمفی تئاتر هتل بین المللی قصر طلایی

  • همایش‌ و سمینارهای مختلف
  • کارگاه آموزشی متنوع
  • میتینگ و جلسه
  • معرفی محصولات شرکت‌ها

اگر قصد دارید همایش‌های بین المللی ایده‌آل برگزار کنید، سالن آمفی تئاتر هتل بین المللی قصر طلایی را به شما پیشنهاد می‌کنیم، زیرا خدماتی که سالن آمفی تئاتر هتل بین المللی قصر طلایی در اختیار شما قرار می‌دهد، کامل و پاسخگوی تمامی دغدغه‌های مهم شما می‌باشد. از جمله این خدمات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

خدمات سالن آمفی تئاتر هتل بین المللی قصر طلایی

  • گل آرایی
  • فیلیپ چارت
  • رول آپ
  • اشاره گر
  • ال ای دی
  • Presenter
  • فیلمبرداری
  • تخته وایت برد
  • استند تابلو راهنما

به همراه خدمات فوق شما می‌توانید از فضای دلنشین سالن آمفی تئاتر هتل و سالن غذا خوری مجزا که توسط پرسنل مجرب آماده‌سازی شده است، لذت ببرید.

دیگر مزایایی که با اجاره سالن آمفی تئاتر هتل بین المللی قصر طلایی در اختیارتان قرار می‌گیرد، تجهیزات پیشرفته است که شامل پرده نمایش ثابت برای هر صندلی، اینترنت وای فای، اتاق فرمان، نورپردازی ثابت و دوربین فیلم‌برداری ثابت می‌باشد.

نیاز است بدانید با رزرو سالن آمفی تئاتر هتل قصر طلایی علاوه بر آن که مراسم ایده‌آلی برگزار کنید، می‌توانید اقامت خاطره‌انگیز در اتاق‌های متنوع هتل داشته باشید.

سالن آمفی تئاتر هتل بین المللی قصر طلایی دارای قدمتی بسیار تاریخی است و در ادوار بسیار دور، استفاده از آمفی تئاترها رونق بسیاری داشت. این مکان‌ها اغلب به عنوان مکانی برای تجمع مردم شهر و سخنرانی و مراسمات به‌کار می‌رفت.

معرفی چند ویژگی سالن آمفی تئاتر

معمولاً ساختمان آمفی تئاترها به دلیل اهمیت هنرهای نمایشی و تأثیر آن در زندگی افراد، دارای طراحی‌های خاص و نمایی متمایز نسبت به دیگر سازه‌ها دارند؛ به صورتی که حتی در برخی کشورها سازه‌های آمفی تئاتری به صورت نمادین یا به عنوان یک سمبل طراحی و ساخته می‌شوند.

ویژگی‌های متعددی را برای آمفی تئاتر می‌توان در نظر گرفت؛ نماهای بیرونی و معماری‌های خاص، بناها، تزئینات و نمای داخلی سالن آمفی تئاتر و…؛ موارد زیر بخش کوچکی از ویژگی‌های سالن آمفی تئاتر است:

سقف سالن آمفی تئاتر

در سالن‌های آمفی تئاتر بها دادن به سقف و تزئینات آن یکی از مسائل مهم در طراحی سالن آمفی تئاتر است. معمولاً سقف این سالن‌ها را به صورت سقف کاذب یا سقف‌های گچی و کنده کاری شده، می‌سازند.

همچنین به دلیل انعطاف پذیری سقف‌های کششی در انتخاب طیف رنگی، طرح‌های مختلف پارچه، چاپ تصویر دلخواه بر روی سقف و قابلیت انجام نورپردازی‌های مختلف، می‌توان از این نوع سقف‌ها این نیز در ساخت سالن آمفی تئاتر استفاده کرد.

خاصیت آکوستیک سقف‌های کششی موجب می‌شود که اصوات در سالن آمفی تئاتر انعکاس پیدا نکنند که یکی از دلایل مهم استفاده از این نوع سقف‌ها در سالن‌های سخنرانی، همایش‌ها و… می‌باشد.

چیدمان صندلی‌ها و ردیف‌های آمفی تئاتر

در طراحی و اجرای سالن‌های آمفی تئاتر علاوه بر مسائل زیبایی شناختی، معماری و دکوراسیون، موارد فنی و استانداردهای بسیاری نیز در خصوص جانمایی تجهیزات و سیستم‌های صوتی و تصویری، نورپردازی، صحنه نمایش سالن، نوع و جنس و ارگونومی صندلی‌ها، کفپوش و پوشش دکوراتیو دیوار و… نیز باید مدنظر قرار گیرند.

نوع چینش صندلی‌ها در سالن‌های آمفی تئاتر به گونه‌ای است که افراد بسیاری در سالن آمفی تئاتر در طبقات مختلف قرار می‌گیرند و به صورت کامل به صحنه اجرا اشراف دارند. این نوع چینش‌ها زاویه دید مناسبی برای افراد ایجاد می‌کنند.

دقت در چینش صندلی‌ها و هماهنگی ردیف‌ها، از مواردی است که در چنین سالن‌هایی به دقت فراوان نیاز دارد و همین امر موجب استفاده چند منظوره از این سالن‌ها به ویژه برای برگزاری کنسرت‌ها و جشنواره‌ها می‌شود.

صحنه اجرای آمفی تئاتر

معماری صحنه‌های آمفی تئاتری در طول تاریخ دچار تغییر و تحولات متفاوتی شده است؛ اما این صحنه همیشه متمایز از سایر بخش‌های آمفی تئاتر بوده است؛ به نحوی که اگر در سالن تئاتری، صندلی برای نشستن تماشاگران وجود نداشته باشد، می‌توان روی سکو یا روی زمین نشست و از تماشای تئاتر لذت برد؛ دقیقاً مانند تعزیه در مراسم آیینی و مذهبی.

صحنه یا سن اجرای نمایش تئاتر در زمان رومیان اکثراً در میان آمفی تئاترها بود و اکنون نیز این معماری در برخی سالن‌ها اجرا می‌شود، اما به طور معمول صحنه‌ی اجرا در سالن آمفی تئاتر در قسمت جلویی سالن قرار گرفته و عرض سالن را در بر می‌گیرد.

این صحنه به حدی بزرگ و مناسب است که می‌توان از آن برای اجرای برنامه‌های نمایشی مختلف و سخنرانی نیز استفاده کرد. صحنه‌های آمفی تئاتری قابلیت این را دارد که گروه‌های تئاتری بتوانند به دلخواه خود دکور صحنه را تغییر داده و از آن استفاده کنند.

معماری سالن آمفی تئاتر

معماری داخلی و خارجی ساختمان آمفی تئاتر می‌تواند به عنوان یک سمبل در هر شهر یا کشوری عمل کند که معمولاً دولت‌ها و بخش خصوصی بر روی آن سرمایه‌گذاری می‌کنند. همان‌طور که گفتیم، بعد از گذشت سال‌ها، هنوز هم در معماری سالن‌های آمفی تئاتر از معماری رومی‌ها استفاده می‌شود.

این معماری در نوع چینش صندلی‌ها، نوع طراحی صحنه اجرا، دیوارها و سقف‌ها و جداسازی جایگاه‌ها به چشم می‌خورد. بنابراین یکی از ویژگی‌های سالن‌های آمفی تئاتر استفاده از معماری مرسوم قدیمی می‌باشد که حال و هوایی جالب به بازیگران و تماشاگران می‌دهد.

نورپردازی و صدابرداری سالن آمفی تئاتر

در طراحی سالن آکوستیک آمفی تئاتر مهمترین مسأله این است که صدا در تمام نقاط سالن به صورت یکسان شنیده شود و تعادل صوتی به صورت مناسب برقرار شود. آکوستیک صدا کمک می‌کند تا ارتعاش یا اکو صدا در سالن ایجاد نشود.

یک ویژگی سالن آمفی تئاتر دارا بودن یک اتاق صدابرداری و نورپردازی مجزا روبرو صحنه اجرا می‌باشد که باعث می‌شود اپراتورها با اشراف کامل بر روی صحنه، نور و صدا را در تمام سالن مدیریت کنند.

مساحت سالن آمفی تئاتر

اندازه و مساحت یک سالن آمفی تئاتر باید حداقل به اندازه‌ای باشد که بتواند ساعت‌ها تماشاگران را در سالن نگه دارد. معمولاً برای چنین فضاهایی اندازه‌ای برابر ۱۰ متر مکعب به ازای هر صندلی، در نظر می‌گیرند.

این سالن‌های چند منظوره اغلب به صورت مستطیل یا در برخی موارد به صورت دایره‌ای ساخته می‌شوند.

نتیجه گیری

در این مقاله با چند ویژگی سالن آمفی تئاتر آشنا شدیم و اکنون می‌دانیم که سالن‌های آمفی تئاتر اغلب کاربری چند منظوره دارند. این سالن‌ها به دلیل موقعیتی که دارند، از استانداردها و ضوابط بسیاری پیروی می‌کنند و رعایت آن‌ها می‌تواند مجوز بهره برداری را به آنها بدهد.

سالن‌های آمفی تئاتر به جز مواردی که در این مقاله مطرح شدند، دارای اجزا و ویژگی‌های متعدد دیگری مانند سیستم‌های صوتی و تصویری، سیستم‌های امنیتی، دکوراسیون بخش‌های مختلف سازه، سیستم‌های تهویه مطبوع و… می‌باشد که ممکن است درجه‌های پایین‌تر آن در سالن‌هایی مانند سالن همایش، سینماها و… مورد استفاده قرار گیرند.